MANN-FILTER szűrők az
Agrogalaxy.hu webáruházban!

Az Agrogalaxy.hu webáruház arra törekedik, hogy felhasználói, azaz a Magyar Gazdálkodók innovatív köre tartósan alacsony áron jusson hozzá mindahhoz a karbantartási anyag és pótalkatrész igényéhez, ami szükséges számára.

Ezért tettük lehetővé, hogy a John Deere, a Kuhn, a Stihl, és az Optibelt után a MANN-FILTER márka is, hasonlóan az eddigi márkákhoz a www.agrogalaxy.hu oldalon kiemelt ajánlatainkkal, a webshop.agrogalaxy.hu odalon pedig teljes termékválasztékban álljon az Ön rendelkezésére!

MANN-FILTER levegőszűrők
A tartósan magas motorteljesítmény elérése csak tiszta levegő elérésével valósítható meg. A MANN-FILTER levegőszűrők megfogják mindazokat a szennyeződéseket, melyek a mezőgazdaságban oly gyakran megkeserítik a munkát! Por, pollen, korom, és a vízcseppek – nem akadály többé!

MANN-FILTER olajszűrők
Egyre nagyobb motorteljesítmény, egyre kevesebb fogyasztással – ezt az elvárást segíti a mezőgazdaságban is a MANN-FILTER olajszűrők használata! Védelem a szennyeződésektől, az égési maradványoktól a hatékony kenés eléréséért!

MANN-FILTER üzemanyagszűrők
Megbízhatóság.Alacsonyabb kopás.
A mezőgazdaságban is használt nagy teljesítményű üzemanyag befecskendezési rendszereket a finom szűrőanyaggal ellátott MANN-FILTER üzemanyagszűrők megvédik a nem kívánt szennyeződésektől!

MANN-FILTER fülkeszűrők
A legmagasabb elvárásoknak is megfelelő MANN-FILTER fülkeszűrők megtisztítják a fülkébe áramló portól, pollentől, koromtól a levegőt, így biztosítva a kellemes, egészséges környezetet egy fárasztó, egész napos munkához az önjáró mezőgazdasági gépekben.